Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

 

 Diskuze k turnaji, pište co vás zajímá, zaujalo .. :)

 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: dotaz

(Lee 1.FC Hrušovany, 23. 7. 2011 7:21)

Jojo máš pravdu,moje chyba.

skupina

(Lee 1.FCHrušovany, 21. 7. 2011 7:47)

No abych byl upřímnej tak po rozlosování základních skupin sem byl dost nesvůj jak to s tím zamýšleným postupem bude. Zvlášť poté co moji útočníci ztratili formu a hned ve 2. kole mě vydrtil Lisabon 3:0. Postup ze 2. místa považuji za malý zázrak.Nejvíc mě poěšil ale i překvapil výsledek odvetného utkání s Lisabonem.Po zkušenostech z 1. zápasu a podle aktuálního bodového zisku sem již byl smířen s 3. místem ve skupině. Z toho důvodu sem hrál na vypustit zápas abych alespoň pošetřil energii. Průběh zápasu tomu i odpovídal střely celkem 22:2 pro Lisabon držení míče 65%. Ovšem k překvapení všech sem haluzově dál gól a vyhrál 0:1.
Gratuluji všem postupujícím a přeji mnoho úspěchů v play off.

Re: skupina

(Tichon, 21. 7. 2011 18:27)

jsem rád, že turnaj není od začátku jasnej .. jako kdo vyhraje a kdo nepostoupí, i tohle co říkš ukázalo, že vždycky je nějaká naděje a nikdy není nic traceno, každej tým se dá porazit, někdy i haluzovým gólem :)

Re: skupina

(Reki - FC Lisabon, 22. 7. 2011 19:48)

Bohužel se nehraje na střely ani držení míče, mojí útočníci jednoduše neměli den a nedokázali se trefit do černého. Za zlomové bych spíše viděl, že jsem nedokázal ani v jednom utkání porazit Inter Milano a odnesl si pokáždé jen jeden bod za remízu. Ale na rovinu, ta prohra s tebou mě štve ;-)

postup

(Martin- FC MortonNep, 18. 7. 2011 21:41)

na začátku jsem myslel, že snad ani nemužu postoupit z téhle šílené skupiny.... ale stal se asi zázrak... doufám, že to dlouho vydrží...
to Tichon: ses zaměřil víc na ligu než na turnaj?

Re: postup

(Tichon, 18. 7. 2011 21:52)

tento ročník přinesl samá překvapení :)
nee, nezaměřil se se jen na ligu, snažil jsem se aji tady, ale po mém sestupu do 3. ligy jse musel propustit nějaké hodně dobré hráče, kteří na mě byli moc drazí .. měl sem i finanční problémy, tak sem to takhle musel řešit .. proto to dopadlo jak to dopadlo :( škoda no ..

ojéje

(Lee 1.FC Hrušovany, 20. 6. 2011 12:46)

Tak mé prokletí trvá. FC Lisabon mě dal strašnej nářez a ty moje kopačky si ani neprdly. No to kluci nezvládli a vedení klubu to rozhodně nenechá jen tak vyšumět. Seberu jim ty jejich káry a budou jezdit na kole.
Budeme mít zřejmě velmi vyrovnanou skupinu s rozuzlením v posledních kolech.
Ať se daří,Brejku zdar.

Re: ojéje

(Reki - FC Lisabon, 20. 6. 2011 17:31)

Zas tak velký výprask to nebyl ... každopádně když tví hráči budou jezdit na kole, tak do odvety budou mít solidní fyzičku :-D
Hodně zdaru v dalších zápasech.

Re: Re: ojéje

(Tichon, 20. 6. 2011 19:21)

tak hlavně, že se bavíte ikdyž se zorvna nevyhrává :) asi je máš moc napapaný ty tvý fotbalisty, udělals to dobře, všechno jim zabavit a dat jen kolo :D tak to má byt ..

Šílená skupina

(Reki - FC Lisabon, 11. 6. 2011 8:08)

Tak koukám na skupinu B a nevěřím svým očím, tři nejlepší týmy minulého ročníku v jedné skupině, to bude masakr. Určitě si mě budou chtít podat za to předchozí semifinále a finále :-)

Re: Šílená skupina

(Lee 1.FC Hrušovany, 14. 6. 2011 18:58)

No taky sem se z toho solidně votočil když sem to viděl. Ten los je teda velmi zajímavej. Těšil sem že si s tebou opět zahraju, aji sem si to přál,ale až v play off ne v zákl. Nu což dem na to :-) hned 2. kolo máme spolu. S Arizonou sem se v minulým ročníku nepotkal tak je pro mě neznámou. To máš výhodu :-))) tys nás potkal oba,že?

Re: Re: Šílená skupina

(Tichon, 14. 6. 2011 22:31)

jt los :) já to neovlivním kdo s kým bude hrát v základní skupině .. vyšel takhle ten los, takže spolu musíte hrát :)

Re: Re: Šílená skupina

(Reki - FC Lisabon, 15. 6. 2011 17:02)

Budu mít náročný víkend, v sobotu Arizona Cardinals v neděli s tebou. Na druhou stranu jsem rád, že se střetneme hned v základní skupině, aspoň se nebudu muset opět nervovat nad vzájemným dvojzápasem v play-off. :-)) ... jj, minulý ročník jsem prošel přes oba týmy, myslím si ale že teď v základní skupině to nebude tolik na nože a nebude se tolik taktizovat.

Shrnutí

(Arizona Cardilnals, 22. 5. 2011 10:34)

Ahoj
No co říct závěrem. V dotazníku na začátku turnaje sem uvedla že bych si moc přála turnaj vyhrát,ale že bych na to nic nevsadila. O tom že se dostanu až do finále se mě mohlo jen zdát. Považuji to za úspěch,ale přece jenom nezvládnutí posledního krůčku při cestě na samotný vrchol mě mrzí.Výsledek 0:2 se mi zdá krutý vzhledem k vyrovnanosti finále.
Tímto gratuluji mému přemožiteli a vítězi turnaje týmu FC Lisabon.

Jeden můj osobní postřeh: nechápu že turnaj nevyhrál,nebo se alespoň nedostal do finále tým 1.FC Hrušovany. Když se podívám ve statistikách na produktivitu jeho 3 útočníků tak z toho jde mráz po zádech. A jak tak koukám ten jeho Žouželka dal v boji o bronz opět 5 branek. Ale co naplat v rozhodující semifinálové bitvě zklamal a neprosadil se.

Posílám poděkování adminovi turnaje za skěle naplánovaný turnaj a spoustu napínavých a krásných zápasů.

Re: Shrnutí

(Tichon, 23. 5. 2011 0:13)

tak hlavně, že se ti turnaj líbil .. jde přece jen hlavně o to si zahrát a pobavit se nebo proto to hlavně dělám teda já :) že je tady parta super hráčů a manažeru, které to baví .. někteří tady hraji tento turnaj od jeho počátku, což je pro mě vcelku dost velké zadostiučinění .. a jde taky o štěstí kdo vyhraje, nakonec ale dycky musí někdo vyhrát ..

Re: Shrnutí

(Reki - FC Lisabon, 23. 5. 2011 18:43)

Děkuji za gratulaci. Finále nabídlo velmi vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovalo taky to štěstí, které se nakonec přiklonilo k mému týmu, a které se mě zřejmě drželo od druhého semifinále.

Musím taky říct, že každým ročníkem je turnaj náročnější a náročnější, kdo chce uspět musí tvrdě bojovat a brát zápasy opravdu vážně. Věřím, že v dalších ročnících bude kvalita turnaje stále růst a zařadí se mezi nejprestižnější na Brejku.

Re: Re: Shrnutí

(Tichon, 23. 5. 2011 19:32)

to by bylo fajn, kdyby se kvalita pořád zlepšovala a turnaj by patřil mezi nejlepší na brejku .. už teď si myslím, že tak nějak v podvědomí lidí na brejku trochu je :) ale pořád je co zlepčovat .. tak uvidíme no, zatím to zabalit nechci tak snad to pujde dopředu pořád .. na další ročník se chystají nějaké novinky .. postupně budeme informovat :)

neúspěch

(Roman Lee, 19. 5. 2011 1:00)

Zdravím.
Tak hlopuě si nechat utéct finále, to se mě teda povedlo. Nechápu jak sem mohl ztratit náskok 3:0 z 1. semifinále. Přičítám to nezkušenosti mladých hráčů,kteří zapoměli že se hraje 90 minut a nechali si hloupě dát gól na kterej znamenal prodloužení v 88 minutě.
Gratuluji týmu FC Lisabon k postupu do finále.

Re: neúspěch

(Reki - FC Lisabon, 20. 5. 2011 15:33)

Po prvním utkání a výprasku 3:0, jsem postupu už moc šancí nedával. Rozhodně jsem, ale chtěl ještě zabojovat a tak jsem postavil velmi ofenzivní jedenáctku a přizpůsobil tomu taktiku - hrál jsem prostě all-in :-) Nakonec se vyplatilo. Musím ovšem před Hrušovany smeknout, celý turnaj hráli skvěle.

Re: Re: neúspěch

(Tichon, 20. 5. 2011 16:12)

jak jde vidět, v turnaji je hodně kvalitních týmů a jde vidět, že o překvapení v turnaji není rozhodně nouze .. i toto by mohlo být vizitkou pro turnaj samotný .. že není nikdy nic ztraceno a má se hrát dokonce :) jsem rád, že tu máme takto zajímavé zápasy, kde dokonce nikdo neví jak to dopadne ..